hellfire-fear-this-hot-sauce-spread

Heatsupply-Logo-ondertitels-ZW  as-seen-on-hot-ones-youtube

Scovillescale :  700.000

Herkomst: Genève, Wisconsin USA

Van de vrienden van Heatsupply kwamen weer met een knaller van een saus.. . Naam van de saus : Hellfire fear this uit Genève, Wisconsin USA. Hitte niveau : door het plafond. Tering wat een heftige saus hebben we deze week tijdens de episode van oa. The little mermaid , films over A.I en succession! . Hellfire fear this is extreem en volgens hot sauce-expert Bill Moore een van de 3 heetste sauzen ter wereld zonder chili-extracten. Niet zo gek als je beseft dat het eerste ingrediënt Carolina Reaper pepers zijn. Behalve extreem heet is het ook nog eens erg lekker (al merkten wij daar weinig van door de de extreme hitte in de mond) maar blijkbaar door de zongedroogde tomaatjes, knoflook en verschillende kruiden schijnt deze saus smakelijk te moeten zijn.. een echte super hot waar fans van extreme sauzen naar op zoek zijn.

We proeven de afgelopen. Maanden met de podcast : lekkere , pittige , smakelijke , volle, dikke, dunne en soms ultra hete sauzen altijd van de heren van heatsupply.nl . super hot was deze keer het geval met Hellfire fear this. De naam zegt het al. Voor echte daredevils. Super heet met een scoville level gemeten rond de 700.000 een hele serieuze speler die je niet zomaar even achterover slaat. In onze ogen niet heel rijk van smaak en zeker geen aanrader als je nog een podcast moet opnemen.
Wil je hem toch proberen? Bestel hem dan via www.heatsupply.nl of proef hem bij Stefano’s in de paninibar op bv een broodje kip. At your own risk!

hellfirehotsauce.com

Moodfellas heat scale score