bravado-black-garlic-carolina-reaper-spread

Heatsupply-Logo-ondertitels-ZW  as-seen-on-hot-ones-youtube

Scovillescale :  70.000 – 101.000

Herkomst: Houston , Texas USA

De carolina reaper is nog steeds officieel s’werelds heetste peper. En de saus die we deze keer van de heren van Heatsupply kregen bevat er nogal wat van.
Namelijk de Bravado’s Black garlic & Carolina Reaper hot sauce uit Houston Texas USA. Een label waar we al vaker iets van hebben geproefd en dat ons steeds verrast.
EN de saus zat ook in seizoen 6 van Hot ones. Dus we zijn benieuwd. Een saus met hartige zwarte knoflook en een vleugje zoete ahornsiroop, deze hete saus zet je zintuigen op scherp. Dus zet je schrap.
Bravado heeft hun aanbod weer versterkt met een saus waar Carolina Reaper en gerijpte zwarte knoflook elkaar ontmoeten.
Maar vergis je niet, want bij de hete categorie sauzen is het veelal alleen hitte dat je proeft. En dat hebben de heren van Bravado nu precies goed in balans gebracht.
De zoetheid van de langzaam gekookte knoflook tempert de aanvankelijke stevige hitte van de Reaper, maar niet voor lang. Dit is een behoorlijk hete saus die goed past in marinades, sauzen, dressings en op chicken wings!
Ook Hartige en rijke gerechten zijn king met deze saus. Biefstuk, curry, gegrild lamsvlees, champignons, en gebakken kip maak je allemaal lekker spicy met deze hete rakker.

Dit sausje is een verrassing in een flesje.
Want we kunnen na het proeven van tal van sauzen best wat hebben. En de hitte kwam, maar wel met heel veel smaak. Laat je niet op het verkeerde been zetten, de 5 vlammetjes op de voorkant van het etiket zijn een waarschuwing.
Het is zeker een pittige baas deze Bravado Black garlic! Maar wel een met een heerlijk verfijnde smaak. Lekker if you like it hot , but also love flavor! Ook onze Podgast @tim.haars kon em trouwens goed hebben!! Check episode S01E22

bravadospice.com

heatsupply.nl

Moodfellas heat scale score

Aanbevolen

beau-is-afraid-movie-moodfellas-podcast-22
S01E22 | Podgast: Tim Haars over acteercarrière, Beau Is Afraid, Fast X
Play now
empire-of-light-movie-moodfellas-podcast-20
S01E20 | Podgast: Anne de Clercq over regiewerk, Empire Of Light, Tar
Play now
nationale-bioscoopbon-moodfellas-podcast-spread-v2
De nationale bioscoopbon nieuwe sponsor Moodfellas Podcast
Play now
babylon-movie-moodfellas-podcast-11
S01E11 | Podgast: Valerio Zeno over TV Carriere, Jungle avonturen, Nikes en onze Babylon review
Play now