hot-sauce-piko-peppers-the-golden-ninja-spread

Heatsupply-Logo-ondertitels-ZW

Scovillescale :  90.000 (TBA)

Herkomst: Montréal, Québec (Canada)

Van een oude bekende (een andere saus uit deze stal hebben we in onze Mario aflevering besproken ) komt uit Montréal Canada en ontvangen van de boys van @heatsupply de nieuwe saus Microsaucerie Piko peppers de Golden ninja! Een saus die is ontstaan uit een samenwerking met Le Matos en RKSS om de release van de soundtrack van de Ninja Eliminator- trilogie te vieren. Deze saus is knal geel met een schattig (ninja) katje op het label, begint met de zoete en scherpe smaak van ananas en verrast je vervolgens met een vleugje ghostpepper en dat is een hete jongen die dus ook voor een behoorlijk spicy effect zorgt. De saus maakt gebruik van de power en snelheid van de ninja en is de perfecte manier om je Aziatische gerechten en visschotels naar een hoger en pittiger niveau te tillen. Geweldig voor gebarbecued fruit, garnalen, General Tao-gerechten en poke bowls; geeft uw maaltijden extra pit als de levendige en verfrissende smaken van de Gouden Ninja hot sauce.
verder bevat de saus de volgende Ingrediënten: gele paprika, ananas, uien, wortelen, mix van verse en geplette gedroogde hete pepers (Habanero en Ghost), azijn, knoflook, ahornsiroop, rietsuiker, citroen, zout.

We hebben deze saus tijdens de asteroid city episode geprobeerd.
En moeten zeggen dat we onder de indruk zijn. Ananas en frisheid zijn zeker duidelijk aanwezig en hij is behoorlijk pittig. Ook lekker is een keer een andere saus die niets met een bbq flavor te maken heeft. Originele saus dus! Maar vergis je niet , echt wel spicy! Alleen is het een kortstondige burn waardoor deze saus in onze ogen goed te doen is. Ook als je niet echt van spicy houdt.
Nice en verrassend!

microsauceriepikopeppers.com

Moodfellas heat scale score