roel-reine-te-gast-bij-moodfellas

news-logo

Roel Reiné is een Nederlandse regisseur, geboren op 15 juli 1969 in Eindhoven. Hij staat bekend om zijn werk in zowel de Nederlandse als de internationale filmindustrie.
Reiné begon zijn carrière als regisseur in Nederland, waar hij verschillende korte films en televisieprogramma’s regisseerde voordat hij internationale erkenning verwierf.

Een van zijn opvallendste prestaties was de regie van de film “Michiel de Ruyter” (2015), een episch historisch drama dat zich afspeelde in de 17e eeuw en het verhaal vertelde van
de Nederlandse admiraal Michiel de Ruyter. De film werd zeer goed ontvangen en markeerde Reiné’s opkomst als een gerenommeerde regisseur in de internationale filmindustrie.

Reiné heeft ook verschillende Hollywood-actiefilms op zijn naam staan, waaronder “Death Race 2” (2010), “Death Race: Inferno” (2013) en
“The Scorpion King: 3” (2012). Zijn expertise in het regisseren van actiescènes en zijn vermogen om met beperkte middelen indrukwekkende resultaten te behalen,
hebben hem een gewaardeerde naam bezorgen in de filmwereld.

Met zijn talent en veelzijdigheid blijft Roel Reiné een prominente regisseur in zowel Nederland als Hollywood en
blijft hij boeiende en visueel verbluffende films produceren die wereldwijd publiek aanspreken.

Roel Reiné was in zijn drukke schema van interviews met RTL Boulevard, Op1 , premières en andere verplichtingen bereid om tijd vrij te maken voor de gezelligste podcast :  De Moodfellas.
Voor een enerverend en geanimeerd gesprek over het regisseren van Steven Seagal en Aaron Eckhart, je dromen navolgen en het leven in de harde filmwereld van Hollywood en L.A.

Check nu onze nieuwste episode van seizoen 2 en laat je meeslepen in de wereld van de B-films en de blockbusters.

 

Geschreven door Edo | Moodfellas Podcast

roel-reine-te-gast-bij-moodfellas-4
roel-reine-te-gast-bij-moodfellas-4
roel-reine-te-gast-bij-moodfellas-3
roel-reine-te-gast-bij-moodfellas-6