willem-de-beukelaer-expert-moodfellas-analist

news-logo

Vanaf het eerste moment dat we met stuntlegende Willem de Beukelaer de bioscoop in stapten waren we verkocht.
Wat een held, een pracht vent en wat een mooie verhalen.

Even een korte recap voor diegenen die dit hebben gemist (en check deze legendarische episode anders nu direct hier)
Willem heeft zo’n beetje iedere stunt in een Nederlandse speelfilm of TV series mogen regisseren, coördineren en/of uitvoeren.
Als je Willem zoekt op IMDB krijg je 288 resultaten, met (internationale) titels als Vet Hard, Zwartboek, Ocean’s Twelve, Deuce Bigalow, Dunkirk,
Mindhunters, New Kids Turbo en Kidnapping Freddy Heineken op zijn naam is hij oprecht een grootheid te noemen in de Nederlandse film industrie.
Willem vertelde ons de prachtigste verhalen over een leven vol stunts, crashende auto’s en fikkende collega’s.
Ook is Willem sinds 2020 Jurylid van de Oscar’s; Op welke internationale film zal hij komend jaar stemmen?
En Willem gaat binnenkort een mooi en persoonlijk project regisseren, waar hij nog een ware scoop over losliet in onze podcast.

Maar er is meer.
Niet alleen wij waren onder de indruk… ook Willem blijkt een vaste luisteraar en fan van onze podcast. (wauw wat een eer)
En achter de schermen hebben we het erover gehad en we kunnen melden dat Willem in seizoen 2 van de Moodfellas podcast de officiële HollyMood reporter over alles dat met actie en stunts te maken heeft voor zijn rekening gaat nemen (nogmaals wauw).
Hij gaat zijn persoonlijke en professionele mening geven. Zal stunts analyseren en zorgt vast en zeker met al zijn ervaring voor opmerkingen en bevindingen waar ook wij versteld van zullen staan.

Houd jij net zo als wij van film? En meer inzicht in stunts en expertise? En wil je weten wat deze professional van bepaalde zaken vindt?
Tune dan zeker in voor seizoen 2 waarin de Moodfellas spectaculairder, beter ,bigger en meer gaan met nieuwe Moodfella :  Willem de Beukelaer!

Nog niet geluisterd? Klik hier en check episode Se01E17