kaleidoscope-movie-moodfellas-podcast-10

In aflevering tien bespreken de MoodFellas weer de laatste ontwikkelingen op gebied van streaming en films onder het genot van een heerlijk glas wijn en (te) hete kip. (No spoilers ofcourse) De Fellas bekeken de Netflix serie Kaleidoscope; de serie die in willekeurige volgorde in al onze Netflix apps staat. Werkt deze shuffle echt als een meerwaarde of is het een gimmick op zich. Daarnaast gingen de heren naar de nieuwste Guy Ritchie bioscoop film; Operation Fortune met Jason Statham in de hoofdrol. Kan deze film in het rijtje met Snatch, Lock Stock and Two Smoking Barrels? En als laatste nemen we de Golden Globes winnaars door; Wie ging er met de eer vandoor en wie bleef er verloren achter? In deze aflevering dronken we ook weer fantastische wijn, van www.jackiesfinewines.shop en hebben we van de heren van Heatsupply.nl echt een knaller van een hot sauce.

Check nu aflevering 10! Voor meer informatie check onze site; www.moodfellas.nl en volg de MoodFellas ook op Instagram (@moodfellaspodcast).

PS. Heb je iets gehoord wat niet klopt? Of wil je ons wat vragen? stuur ons een mailtje naar heydatkloptniet@moodfellas.nl

Genre: Actie, Drama, Misdaad, Thriller Ages: 12 Company: Netflix

Aanbevolen

nationale-bioscoopbon-moodfellas-podcast-spread-v2
De nationale bioscoopbon nieuwe sponsor Moodfellas Podcast
Play now
moodfellas-krant-news-populair-ad-stentor-v1
Moodfellas podcast in de media
Play now
willem-de-beukelaer-expert-moodfellas-analist
Willem de Beukelaer brengt expertise naar Moodfellas podcast
Play now
the-little-mermaid-movie-moodfellas-podcast-23
S01E23 | The Little Mermaid, A.I. Movies, Succession
Play now