babylon-movie-moodfellas-podcast-11

In aflevering elf is TV presentator Valerio Zeno te gast! Met “Echte Meisjes in de Jungle” is hij op dit moment het kijkcijferkanon van Videoland en staat inmiddels al weken op de #1 positie als best bekeken programma op het grootste Nederlandse streamingsplatform. We vroegen hoe het hem in de Jungle van Laos verging met de 12 dames. Verder spraken hem over zijn TV carriere en huidige comeback. Ook spraken hem over zijn NIKES MAG, de Nikes uit Back To The Future! Een bijzonder collectors item.

Daarnaast ook onze review over Damien Chazelle’s; BABYLON, met in de hoofdrol Brad Pitt en Margot Robbie. Een komische ode aan de filmindustrie uit de jaren ’20 die op uiteenlopende recensies kon rekenen. Eens zien of de Fellas hier enthousiast over zijn?

In deze aflevering dronken we ook weer fantastische wijn, van www.jackiesfinewines.shop en hebben we van de heren van Heatsupply.nl echt een knaller van een hot sauce. Check nu aflevering 11! Voor meer informatie check onze site; www.moodfellas.nl en volg de MoodFellas ook op Instagram (@moodfellaspodcast). PS. Heb je iets gehoord wat niet klopt? Of wil je ons wat vragen? stuur ons een mailtje naar heydatkloptniet@moodfellas.nl

Genre: Drama, Misdaad, Thriller Ages: 16 Company: Paramount pictures

Wijn & hot sauce

Aanbevolen

nationale-bioscoopbon-moodfellas-podcast-spread-v2
De nationale bioscoopbon nieuwe sponsor Moodfellas Podcast
Play now
news-strikes-stakingen-hollywood
Hollywood Stakingen : Wat hebben die voor gevolgen voor jou? Wij leggen het uit
Play now
Boiling Point - Moodfellas - podcast 4
S01E04 | Boiling Point, The Bear S1, Foodfilms, Amsterdam
Play now
air-movie-moodfellas-podcast-19
S01E19 | AIR, Movie Sneakers, Ben Affleck’s regie
Play now