john-wick-4-movie-moodfellas-podcast-17

In aflevering 17 ontvangen we niemand minder dan Neerlands Stuntlegende: WILLEM DE BEUKELAER! Willem heeft zo’n beetje iedere stunt in een Nederlandse speelfilm of TV series mogen regisseren, coördineren en/of uitvoeren. Als je Willem zoekt op IMDb krijg je 288 resultaten, met (internationale) titels als Vet Hard, Zwartboek, Ocean’s Twelve, Deuce Bigalow, Dunkirk, Mindhunters, New Kids Turbo en Kidnapping Freddy Heineken op zijn naam is hij oprecht een grootheid te noemen in de Nederlandse film industrie. Willem vertelde ons de prachtigste verhalen over een leven vol stunts, crashende auto’s en fikkende collega’s. Ook is Willem sinds 2020 Jurylid van de Oscar’s; Op welke internationale film heeft hij gestemd dit jaar? En Willem gaat binnenkort een mooi en persoonlijk project regisseren, waar hij nog een ware scoop over losliet.

Samen met Willem hebben we direct na afloop van de film een review gegeven over John Wick 4. Keanu Reeves is terug als John Wick aka Baba Yaga; de meest gevreesde huurmoordenaar van Russische maffia en gaat vrolijk door waar hij gebleven was na de drie eerdere films. Verwacht een killing streak van 2,5 uur aan stuntwerk. Was het de lange zit waard? De MoodFellas en Willem nemen je mee door het vierde deel van de John Wick reeks.

Als laatste staan we stil bij Succession S4. Op uitnodiging van HBO Max waren we afgelopen week aanwezig bij de Nederlandse premiere van het vierde en laatste seizoen van de Emmy award winnende serie over Logan Roy en zijn vier kinderen en hoe zij in een machtsstrijd en familiedrama verstrengd raken rondom het succesvolle media bedrijf van vader Roy.

Deze aflevering dronken we weer een zeer toepasselijke wijn van www.jackiesfinewines.shop. Het was wederom om van te smullen! Daarnaast eten we een zeer smaakvolle Hot Sauce van de vrienden van heatsupply.nl! Check nu aflevering 17! Voor meer informatie check onze site; www.moodfellas.nl en volg de MoodFellas ook op Instagram (@moodfellaspodcast).

PS. Heb je iets gehoord wat niet klopt? Of wil je ons wat vragen? stuur ons een mailtje naar heydatkloptniet@moodfellas.nl

Genre: Actie, Avontuur, Thriller Ages: 16 Company: Lionsgate

Wijn & hot sauce

Aanbevolen

willem-de-beukelaer-expert-moodfellas-analist
Willem de Beukelaer brengt expertise naar Moodfellas podcast
Play now
news-strikes-stakingen-hollywood
Hollywood Stakingen : Wat hebben die voor gevolgen voor jou? Wij leggen het uit
Play now
Elvis - Moodfellas podcast-3
S01E03 | Excuses aan Elvis, Black Adam, Rings Of Power S1
Play now
mission-impossible-dead-reckoning-part-1-movie-moodfellas-podcast-26
S01E26 | Season Finale, Oppenheimer, Mission:Impossible
Play now