The menu - Moodfellas podcast-6

In aflevering zes bespreken de MoodFellas weer de laatste ontwikkelingen op gebied van streaming en films onder het genot van een heerlijk glas wijn en (te) hete kip. Met trots melden we dat er voor het eerst een gast uit de filmwereld aanschuift bij de boys, namelijk Olaf Westra (First Assistent Director van Flikken Maastricht, Oceans 12 , Dunkirk, Bon Bini Holland 3) Samen met Olaf gingen wij naar MIMIK voor “The Menu” (nu overal te zien) die we met zijn vieren hebben gecheckt en uitgebreid zullen reviewen vanuit zaal 4 direct na afloop van de film! (No spoilers ofcourse)

Vervolgens vragen we Olaf het hemd van het lijf over zijn toffe job in de moviebizz en wat hij allemaal meemaakt achter de schermen op dit moment bij “Flikken Maastricht”.

Ook peuteren we nog wat inside fun facts los over George Clooney en Brad Pitt tijdens opnames van Oceans 12 en geeft hij ons een behind the scenes over het werken met Christopher Nolan en Robbie Coltrane.

In deze aflevering dronken we weer fantastische wijn, van www.jackiesfinewines.shop en hebben we van de heren van Heatsupply.nl echt een knaller van een hot sauce van onze vrienden van @HeatsupplyNL

Check nu aflevering 6!

Voor meer informatie check onze site; www.moodfellas.nl en volg de Moodfellas ook op Instagram (@moodfellaspodcast). PS. Heb je iets gehoord wat niet klopt? Of wil je ons wat vragen? stuur ons een mailtje naar heydatkloptniet@moodfellas.nl

Genre: Drama, Horror, Mystery, Thriller Ages: 16 Company: Searchlight pictures