she-said-metoo-moodfellas-podcast-7

In aflevering zeven bespreken de MoodFellas weer de laatste ontwikkelingen op gebied van streaming en films onder het genot van een heerlijk glas wijn en (te) hete kip. (No spoilers ofcourse)

Allereerst bespreken we #MeToo film “She Said”. Een zeer indrukwekkende film over een alom bekend verhaal. Daarnaast bespreken we ook nog vergelijkbare titels als “Bombshell” en “Tar”. Vervolgens bespreken we een aantal sterke titels die afgelopen tijd op Netflix zijn uitgekomen. Adams Family serie “Wednesday”, Eerste Wereld oorlog film; “Im Westen Nichts Neues” en de sequel van Knives Out; “Glass Onion”. Als laatst staan we stil bij alle genomineerden van de Golden Globes en komen we tot de conclusie dat we in iedere categorie wel een genomineerde hebben besproken in een eerdere MoodFellas aflevering.

In deze aflevering dronken we ook weer fantastische wijn, van www.jackiesfinewines.shop en hebben we van de heren van Heatsupply.nl echt een knaller van een hot sauce.

Voor meer informatie check onze site; www.moodfellas.nl en volg de Moodfellas ook op Instagram (@moodfellaspodcast). PS. Heb je iets gehoord wat niet klopt? Of wil je ons wat vragen? stuur ons een mailtje naar heydatkloptniet@moodfellas.nl

Genre: Drama, Thriller Ages: 16 Company: Universal