top-22-of-2022-movie-moodfellas-podcast-9

In aflevering negen bespreken de MoodFellas weer de laatste ontwikkelingen op gebied van streaming en films onder het genot van een heerlijk glas wijn en (te) hete kip. (No spoilers ofcourse) De Fellas komen met een heus JAAROVERZICHT! Wat zijn onze favoriete films en series van 2022?!

We presenteren de Top 22 van ’22!!! Films en series door elkaar, wat vonden wij het beste wat er uit kwam. Waar hebben wij ons het meest mee vermaakt? Wie wist ons positief te verrassen? Maar de MoodFellas zouden de MoodFellas niet zijn, als we ook niet een beetje kritisch waren. Dussss… Hebben we ook een FLOP 5 van 2022!

In deze aflevering dronken we ook weer fantastische wijn, van www.jackiesfinewines.shop en hebben we van de heren van Heatsupply.nl echt een knaller van een hot sauce.  Check nu aflevering 9!

Voor meer informatie check onze site; www.moodfellas.nl en volg de MoodFellas ook op Instagram (@moodfellaspodcast). PS. Heb je iets gehoord wat niet klopt? Of wil je ons wat vragen? stuur ons een mailtje naar heydatkloptniet@moodfellas.nl