the-last-of-us-movie-moodfellas-podcast-18

In aflevering 18 behandelen we een aantal recente “Game adaptaties”, namelijk;

De meest bekeken serie van HBO Max ooit: The Last Of Us. Een zombie Apocalypse verhaal met Pedro Pascal en Bella Ramsey in de hoofdrol en de makers van hit serie Chernobyl. De serie volgt Joel (Pedro Pascal), een smokkelaar die de taak heeft om de tiener Ellie (Bella Ramsey) door een post-apocalyptische Verenigde Staten te begeleiden.

Super Mario Bros Movie met oa Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Seth Rogen en Jack Black is een verfilming van de iconische Nintendo game uit 1983. Loodgieter Mario reist met zijn broer Luigi door een ondergronds labyrint. De twee willen prinses Peach, afkomstig uit het Mushroom koninkrijk, redden die wordt vastgehouden. De broers moeten het hierbij opnemen tegen de schurk Bowser.

Dungeons & Dragons: Het bordspel uit 1974 wat dankzij Stranger Things en ware comeback maakte is door de recente populariteit verfilmd door Universal: In een wereld van magie en draken ontketent de charmante dief Edgin onbedoeld een groot kwaad. Hij heeft een eeuwenoud, verloren relikwie gestolen en het aan de verkeerde persoon gegeven. Edgin, een bard, wil zijn fout rechtzetten en de wereld redden. Hierbij krijgt hij hulp van de barbaar Holga, tovenaar Simon, druïde Doric en paladijn Xenk.

Deze aflevering dronken we weer een zeer toepasselijke wijn (Rose genaamd: UP) van www.jackiesfinewines.shop. Het was wederom om van te smullen! Daarnaast eten we een zeer smaakvolle Hot Sauce van de vrienden van heatsupply.nl! Check nu aflevering 18! Voor meer informatie check onze site; www.moodfellas.nl en volg de MoodFellas ook op Instagram (@moodfellaspodcast). PS. Heb je iets gehoord wat niet klopt? Of wil je ons wat vragen? stuur ons een mailtje naar heydatkloptniet@moodfellas.nl

Genre: Actie, Avontuur, Drama, Fantasy, Horror, Misdaad, Thriller Ages: 16 Company: HBO MAX

Wijn & hot sauce

Aanbevolen

moodfellas-krant-news-populair-ad-stentor-v1
Moodfellas podcast in de media
Play now
nationale-bioscoopbon-moodfellas-podcast-spread-v2
De nationale bioscoopbon nieuwe sponsor Moodfellas Podcast
Play now
Pinnochio - Moodfellas Podcast-2
S01E02 | Live vanaf Dutch Media Week 2022
Play now
moodfellas-news-disney-plus-prijsstijging
Prijsstijgingen streaming diensten oa. Disney+
Play now