air-movie-moodfellas-podcast-19

In aflevering 19 behandelen we AIR. Het waargebeurde verhaal over hoe Nike een dan nog Rookie Michael Jordan wil strikken tegen alle verwachtingen in. Wederom een film met Ben Affleck voor en achter de camera. Affleck neemt namelijk de regie voor zijn rol en speelt een belangrijke rol in dit verhaal, met naast hem vriend Matt Damon in de hoofdrol. Wil je weten hoe de AIR Jordan schoen tot stand is gekomen? We hebben het er over in aflevering 19.

Daarnaast de perfecte aanleiding om eens een paar klassiekers te bespreken waarbij iconische sneakers in beeld komen, denk aan; Back To The Future, Forrest Gump en The Terminator.Verder bespreken we ook nog het regie oeuvre van Ben Affleck, want deze Oscar winnende regisseur staat garant voor een aantal fijne titels. We bespreken er een paar; echte kijktips!!!

Deze aflevering dronken we weer een zeer toepasselijke wijn van MVP Gary Jordan van www.jackiesfinewines.shop. Het was wederom om van te smullen! Daarnaast eten we een zeer smaakvolle Hot Sauce van de vrienden van heatsupply.nl! Check nu aflevering 19! Voor meer informatie check onze site; www.moodfellas.nl en volg de MoodFellas ook op Instagram (@moodfellaspodcast). PS. Heb je iets gehoord wat niet klopt? Of wil je ons wat vragen? stuur ons een mailtje naar heydatkloptniet@moodfellas.nl

Genre: Comedy, Drama, sports Ages: 12 Company: MGM

Wijn & hot sauce

Aanbevolen

nationale-bioscoopbon-moodfellas-podcast-spread-v2
De nationale bioscoopbon nieuwe sponsor Moodfellas Podcast
Play now
willem-de-beukelaer-expert-moodfellas-analist
Willem de Beukelaer brengt expertise naar Moodfellas podcast
Play now
kaleidoscope-movie-moodfellas-podcast-10
S01E10 | Kaleidoscope, Guy Ritchie’s Operation Fortune en Golden Globes
Play now
Boiling Point - Moodfellas - podcast 4
S01E04 | Boiling Point, The Bear S1, Foodfilms, Amsterdam
Play now