empire-of-light-movie-moodfellas-podcast-20

Te gast In aflevering 20: ANNE DE CLERCQ!!
Als regisseur was ze in 2022 verantwoordelijk voor Nederlandse hit: SOOF 3! Daarnaast heeft ze nog meer titels op haar naam staan als; Jack bestelt een broertje, Julia’s Tango, Feuten, Floor Faber en regisseerde ze de documentaire over Snelle: Zonder Jas Naar Buiten. Uiteraard vroegen we Anne naar haar ervaringen als regisseur en schrijver en vertelde ze een paar prachtige en persoonlijke verhalen.

Samen met Anne gingen we naar Empire of Light in de Filmhallen Amsterdam, om direct na het zien van de film te reviewen. Deze arthouse titel van Sam Mendes gaat over een Brits kuststadje in de jaren 80. De eenzame, gekwelde Hilary, die met schizofrenie kampt, leidt de bioscoop Empire. Wanneer de nieuwe werknemer Stephen zich in het complex aandient, ontstaat een relatie tussen hen. De film krijg veel negatieve respons vanuit de film critici, maar wat vonden de Fellas en Anne er van?

Als laatste hebben we nog even kort stil gestaan bij Tar. De film met Cate Blanchett in de hoofdrol is al even uit, maar we wilde de kans niet achterwege laten om met power vrouw Anne de Clercq het te hebben over Power vrouw Lydia Tar. De wereldvermaarde dirigent staat aan het hoofd van het Berlin Philharmonieker. In Berlijn woont ze samen met de eerste violiste van het orkest en haar adoptiedochtertje. Met haar absolute gehoor en drang naar absolute perfectie maakt Tár het de musici niet gemakkelijk noch haar eigen privéleven. Haar carrière krijgt een wending wanneer beschuldigingen opduiken.

Deze aflevering dronken we weer heerlijke wijn van www.jackiesfinewines.shop. Daarnaast eten we een zeer smaakvolle Hot Sauce van de vrienden van heatsupply.nl! Check nu aflevering 20! Voor meer informatie check onze site; www.moodfellas.nl en volg de MoodFellas ook op Instagram (@moodfellaspodcast). PS. Heb je iets gehoord wat niet klopt? Of wil je ons wat vragen? stuur ons een mailtje naar heydatkloptniet@moodfellas.nl

Genre: Drama, Misdaad, Thriller Ages: 12 Company: Searchlight pictures

Wijn & hot sauce

Aanbevolen

antman-3-movie-moodfellas-podcast-13
S01E13 | Ant-Man: Quantumania, Fantastic Flix And Where To Find Them
Play now
john-wick-4-movie-moodfellas-podcast-17
S01E17 | Podgast; Willem de Beukelaer over stuntlegacy, John Wick 4, Succession S4
Play now
mission-impossible-dead-reckoning-part-1-movie-moodfellas-podcast-26
S01E26 | Season Finale, Oppenheimer, Mission:Impossible
Play now
moodfellas-krant-news-populair-ad-stentor-v1
Moodfellas podcast in de media
Play now