guardians-of-the-galaxy--movie-moodfellas-podcast-21

De fellas zijn terug vanaf het strand met aflevering 21!

In deze aflevering behandelen we Guardians Of The Galaxy Vol. 3. De 32e film in de Marvel Cinematic Universe: Peter Quill is nog steeds aan het bekomen van het verlies van Gamora. Samen met zijn team moet hij het universum en een van hen zien te verdedigen op een gevaarlijke missie. Wanneer deze niet succesvol blijkt, kan dit het einde betekenen van ’the Guardians’.

Verder keken we ook Peter Pan & Wendy, de live action remake die rechtstreeks uitkwam op Disney+: Als het aan de jonge Wendy ligt, wordt ze nooit volwassen. Met haar twee broers belandt ze in een magische wereld waar ze de eeuwig jonge Peter Pan ontmoet. Samen beleven ze spannende avonturen op het eiland Neverland waar ze het moeten opnemen tegen Peters grootste vijand kapitein Haak.

En als laatste bespreken we nieuwe Netflix serie BEEF: ‘Beef’ volgt de nasleep van een verkeersincident tussen twee vreemden. Danny Cho, een mislukte aannemer met een slecht humeur, gaat de strijd aan met Amy Lau. Zij is een zelfgemaakte ondernemer met een pittoresk leven. De toenemende inzet van hun vete ontrafelt hun levens en relaties en haalt het slechtste in hen naar boven.

Uiteraard dronken we in deze aflevering weer iets bijzonders; een engels bubbeltje van www.jackiesfinewines.shop en eten we een zeer smaakvolle Hot Sauce van de vrienden van heatsupply.nl! Check nu aflevering 21! Voor meer informatie check onze site; www.moodfellas.nl en volg de MoodFellas ook op Instagram (@moodfellaspodcast). PS. Heb je iets gehoord wat niet klopt? Of wil je ons wat vragen? stuur ons een mailtje naar heydatkloptniet@moodfellas.nl

Genre: Actie, Avontuur, Comedy, Fantasy, Sciencefiction, Superhero Ages: 12 Company: Marvel studios

Wijn & hot sauce