the-little-mermaid-movie-moodfellas-podcast-23

In aflevering 23: The Little Mermaid, A.I. Movies, Succession

Na de Disney tegenvallers van Pinocchio en Peter Pan, gingen deze drie volwassen mannen vol goede moed naar The Little Mermaid in de hoop dat Disney niet nog verder weg zou zinken, maar de weg omhoog zou inslaan. Bovendien was er vooraf veel controversie over de uiterlijke kenmerken van Ariel, aangezien ze niet meer blank is en rood haar heeft. Zijn de heren weer eens enthousiast te krijgen? Of geven we de criticasters gelijk?

A.I. is HOT NEWS! Je kan de nieuwssites niet openen of het gaat wel over A.I. Scriptschrijvers die staken in Hollywood, docenten die argwanend scripties beoordelen, A.I. is overal! Zo zijn er de afgelopen jaren prachtige films over A.I. gemaakt, zo veel dat de fellas in deze aflevering de eerste kijktips geven, maar het aanbod is zo groot, dat we volgende aflevering nog meer kijktips hebben; snel beginnen te bingen dus!!!

Succession, de Emmy award winnende serie heeft zijn laatste aflevering gehad. De heren bespreken ‘The Final Fuck Off’ en geven hun review over het totaal van deze serie over de familie Roy, bestaande uit Logan (eigenaar van het grootste media- en entertainmentbedrijf in de wereld) en zijn vier kinderen.

Deze aflevering dronken we een prachtige Pecorino uit Italia (niet te verwarren met de schapenkaas) van www.jackiesfinewines.shop. Daarnaast eten we een zeeeeeer hete Hot Sauce van de vrienden van heatsupply.nl! Check nu aflevering 23! Voor meer informatie check onze site; www.moodfellas.nl en volg de MoodFellas ook op Instagram (@moodfellaspodcast). PS. Heb je iets gehoord wat niet klopt? Of wil je ons wat vragen? stuur ons een mailtje naar heydatkloptniet@moodfellas.nl

Genre: Animatie, Comedy, Fantasy, Musical Ages: 6 Company: Disney

Wijn & hot sauce

Aanbevolen

mission-impossible-dead-reckoning-part-1-movie-moodfellas-podcast-26
S01E26 | Season Finale, Oppenheimer, Mission:Impossible
Play now
air-movie-moodfellas-podcast-19
S01E19 | AIR, Movie Sneakers, Ben Affleck’s regie
Play now
The menu - Moodfellas podcast-6
S01E06 | Podgast: ‘First Assistent Director’ Olaf Westra over Ocean’s 12, Flikken Maastricht, The Menu
Play now
willem-de-beukelaer-expert-moodfellas-analist
Willem de Beukelaer brengt expertise naar Moodfellas podcast
Play now