the-flash-movie-moodfellas-podcast-24

In aflevering 24: The Flash, Spider-Man Top 10, Asteroid City

De Fellas waren bij de Nederlandse Premiere van The Flash, de volgende film uit het DC Universe; Barry Allen ontdekt dat hij als superheld The Flash over zoveel snelheid beschikt dat hij kan reizen door de tijd. Hij gebruikt die gave om te proberen een rampzalige gebeurtenis uit het verleden tegen te houden. Maar het veranderen van het verleden heeft onverwachte, ernstige neveneffecten.

Spider-Man: Across the Spider-Verse. Stefano en Edo gingen naar de veelbesproken (“Geef de oscar maar vast weg…) animated Spider-Man (Sebastiaan lag wederom op het strand van Ibiza) en besloten daarom om alle Spider-Man films te ranken tot een top 10.

Internet hype Asteroid City van Wes Anderson bracht veel Instagram en TikTok content te weeg, maar hoe goed is de film? De heren mochten met dank aan Filmhuis MIMIK in Deventer al een week voor release naar deze visueel prachtige film. Asteroid City gaat over de jaren 50. In een Amerikaans woestijnstadje vindt de Junior Stargazer-conventie plaats. Er komen studenten en ouders vanuit het hele land op het stadje af. Tijdens deze conventie worden ze samengebracht voor een wetenschappelijke competitie en nog veel meer.

Deze aflevering dronken we een vulkanische wijn uit Sicilië van www.jackiesfinewines.shop. Daarnaast eten we een hete Hot Sauce van de vrienden van heatsupply.nl! Check nu aflevering 24! Voor meer informatie check onze site; www.moodfellas.nl en volg de MoodFellas ook op Instagram (@moodfellaspodcast). PS. Heb je iets gehoord wat niet klopt? Of wil je ons wat vragen? stuur ons een mailtje naar heydatkloptniet@moodfellas.nl

Genre: Actie, Avontuur, Fantasy, Superhero, Thriller Ages: 12 Company: DC

Wijn & hot sauce

Aanbevolen

the-last-of-us-movie-moodfellas-podcast-18
S01E18 | Last Of Us, Super Mario Bros, Dungeons & Dragons
Play now
air-movie-moodfellas-podcast-19
S01E19 | AIR, Movie Sneakers, Ben Affleck’s regie
Play now
empire-of-light-movie-moodfellas-podcast-20
S01E20 | Podgast: Anne de Clercq over regiewerk, Empire Of Light, Tar
Play now
beau-is-afraid-movie-moodfellas-podcast-22
S01E22 | Podgast: Tim Haars over acteercarrière, Beau Is Afraid, Fast X
Play now