indiana-jones-and-the-dial-of-destiny-movie-moodfellas-podcast-25

In aflevering 25: Indiana Jones and the Dial of Destiny, A.I. Movies deel 2 en de strijd om streaming.

Stefano lag weer eens op het strand van Sicilië, dus vriend van de show George (van Jackies Fine Wines) schoof weer eens aan als vakantievervanger.
We bespraken het 5e deel van de Indiana Jones reeks. Na een tegenvallend 4e deel hebben we 15 jaar moeten wachten op deel 5, wat hebben Spielberg en Lucas er dit keer van gemaakt?

Daarnaast bespreken we wederom 5 titels die als thema A.I. hebben. Het is immers nog steeds HOT NEWS! En we waren nog niet klaar met het geven van interessante kijktips als het gaat om Artificial Intelligence.

Als laatste bespreken we de strijd die weer volop gaande is in streamingsland, want overal worden we geconfronteerd met wijzigingen. HBO gaat MAX worden en Netflix gaat vooral duurder worden. Hoe kijken we naar onze tip van maanden terug? (voor 25,- adviseerden we Netflix, HBO en Disney+) Zijn we tot nieuwe inzichten gekomen met deze wijzigingen. Je hoort het in aflevering 25 van seizoen 1.

Deze aflevering waren we te gast in de speelgoedwinkel voor volwassenen; Jackies Fine Wines en daarom dronken we iets heel bijzonders uit Portugal van www.jackiesfinewines.shop. (Eentje van het marmeren schap volgens George)

Daarnaast eten we een hete maar zeer smaakvolle Hot Sauce van de vrienden van heatsupply.nl! Check nu aflevering 25! Voor meer informatie check onze site; www.moodfellas.nl en volg de MoodFellas ook op Instagram (@moodfellaspodcast). PS. Heb je iets gehoord wat niet klopt? Of wil je ons wat vragen? stuur ons een mailtje naar heydatkloptniet@moodfellas.nl

Genre: Actie, Avontuur, Comedy, Drama, Misdaad, Thriller Ages: 12 Company: LucasFilm

Wijn & hot sauce

Aanbevolen

House of the Dragon - Moodfellas podcast-1
S01E01 | Oorlog in streamingsland
Play now
Pinnochio - Moodfellas Podcast-2
S01E02 | Live vanaf Dutch Media Week 2022
Play now
willem-de-beukelaer-expert-moodfellas-analist
Willem de Beukelaer brengt expertise naar Moodfellas podcast
Play now
Disney HBO-MAX - Apple TV-Prime-sky-showtime - Netflix
S01E05 | Netflix, HBO, Disney+, Prime, Sky Showtime of toch Videoland? Onze Streamings TOP3!
Play now