mission-impossible-dead-reckoning-part-1-movie-moodfellas-podcast-26

In aflevering 26: De laatste MoodFellas aflevering van seizoen 1!

In deze laatste aflevering van het seizoen blikken we terug op enkele hoogtepunten uit dit nog steeds prille podcast avontuur en geven we onze review over Oppenheimer en Mission:Impossible – Dead Reckoning Part One
Oppenheimer van Chirstopher Nolan (The Dark Knight, Inception, Interstellar):

De wetenschapper J. Robert Oppenheimer leidt het zeer geheime Manhattanproject. Onder meer de Hongaarse wetenschapper Edward Teller, die de waterstofbom uitvindt, werkt eraan mee. Oppenheimer is getrouwd met Katherine, maar heeft een affaire met Jean Tatlock, een lid van de Communistische Partij. De overheid acht haar gevaarlijk voor de belangen van de Amerikaanse veiligheid. Oppenheimer is uiteindelijk verantwoordelijk voor de uitvinding van de atoombom.
Mission:Impossible – Dead Reckoning Part One
Ethan Hunt en zijn IMF-team beginnen aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Er volgt een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staan en Ethan wordt geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden. In zijn krachtmeting met een mysterieuze en machtige vijand moet Ethan noodgedwongen de gedachte overwegen dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie, zelfs niet het leven van degenen die hem het meest dierbaar zijn.

Als laatste bespreken we een aantal hoogtepunten van Seizoen 1 van de MoodFellas. Je hoort het in aflevering 26 van seizoen 1.
In deze aflevering dronken we weer eens een klasbakken wijn van Jackies Fine Wines. En eten we een hete maar zeer smaakvolle Hot Sauce van de vrienden van heatsupply.nl (driedubbele dip was dit)!

Check nu aflevering 26! Voor meer informatie check onze site; www.moodfellas.nl en volg de MoodFellas ook op Instagram (@moodfellaspodcast). PS. Heb je iets gehoord wat niet klopt? Of wil je ons wat vragen? stuur ons een mailtje naar heydatkloptniet@moodfellas.nl

Genre: Actie, Avontuur, Misdaad, Mystery, Thriller Ages: 12 Company: Paramount pictures

Wijn & hot sauce

Aanbevolen

Elvis - Moodfellas podcast-3
S01E03 | Excuses aan Elvis, Black Adam, Rings Of Power S1
Play now
she-said-metoo-moodfellas-podcast-7
S01E07 | #MeToo Film; She Said, de comeback van Netflix en de Golden Globes
Play now
babylon-movie-moodfellas-podcast-11
S01E11 | Podgast: Valerio Zeno over TV Carriere, Jungle avonturen, Nikes en onze Babylon review
Play now
nationale-bioscoopbon-moodfellas-podcast-spread-v2
De nationale bioscoopbon nieuwe sponsor Moodfellas Podcast
Play now